Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σου χωρίς τους αγαπημένους σου φίλους; Βρίσκονται πάντα εκεί την κατάλληλη στιγμή για να δώσουν χρώμα στην γκρίζα καθημερινότητα και να γεμίσουν με χαμόγελα την κάθε στιγμή. Πως θα καταφέρεις όμως να ξεχωρίσεις αυτούς που αξίζουν πραγματικά την αγάπη σου;

Ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που:

Σου λέει πότε κάνεις λάθος
Όλοι κάνουμε λάθη, και όταν φτάνει εκείνη η στιγμή ο αληθινός φίλος είναι αυτός που θα το καταλάβει και θα σου το πει. Σε μία επιφανειακή σχέση, κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτά που κάνουμε λάθος.

Είναι πάντα εκεί
Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου προσφέρει είναι η προσοχή του και η παρουσία του. Είναι εκείνος που θα βρεθεί κοντά σου όταν τον έχεις ανάγκη.

Σε ακούει

Oι συζητήσεις με έναν αληθινό φίλο δεν είναι ποτέ μονόπλευρες. Ο ανοιχτός διάλογος με κάποιον δημιουργεί και πιο ισχυρό δεσμό μαζί του.

Σε αστηρίζει σε κάθε δυσκολία
Είναι εύκολο για κάποιον να μας στηρίζει στην επιτυχία, αλλά ο πραγματικός φίλος θα βρεθεί δίπλα μας και στα καλά και στα κακά, το πένθος, τη χαρά, τις αποτυχίες και όλα όσα συμβούν στην πορεία της ζωής μας.

Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο
Είναι αυτός που σε κάνει να θέλεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Δεν είναι μόνο οι πιο έμπιστοι άνθρωποί μας αλλά και πρότυπα ζωής που βγάζουν τον καλύτερο εαυτό μας.

Προηγούμενο άρθροΠοιο είναι το βασικό συστατικό για μία ευτυχισμένη σχέση;
Επόμενο άρθροΤα ευεργετικά οφέλη της αγκαλιάς