Δεν υπάρχει κάτι πιο επαναστατικό από τον αληθινό, απόλυτο, ένα και μοναδικό έρωτα…

Όταν και αν τα καταφέρει να αγγίξει την αλήθεια το ζευγάρι των ερωτευμένων είναι καθοριστικό για όλο τον Κόσμο.

Έχει τέτοια επίδραση η  δύναμη αυτή έτσι ώστε να αλλάξει τα έως τώρα ανθρώπινα δεδομένα ως προς το καλύτερο στον κόσμο και την κοινωνία.

Η δύναμη της ερωτικής και αληθινής αφοπλιστικής αγάπης είναι ακαταμάχητη γιατί η κινητήριος δύναμή της είναι Θεϊκή. Προέρχεται από τον Δημιουργό όλων μας και όταν τα δύο άγνωστα σώματα, οι δύο άγνωστες ψυχές μέσα σε αυτό τον τρελό κόσμο ενωθούν και αγγίξουν την μονάδα στην απόλυτη συνεχή Ενωση τότε γίνεται Κοσμική Αλλαγή, Αγγελική συνύπαρξη, Θεϊκή Παρέμβαση.

Τότε γίνονται δύο ανυπολόγιστες μάζες Φωτός και Ζεστασιάς που δεν χωράνε ανάμεσα στον μίζερο και δυστυχή κόσμο γύρω τους.

Ξεχωρίζουν γιατί τυφλώνουν τα δύο απεριόριστα Άστρα το σκοτάδι και τις σκιές και γεμίζουν άνθη και ευτυχία στο πέρασμά τους πράγμα που η καταθλιπτική και πτωχή κοινωνία αντιστέκεται και πλέον δεν αναγνωρίζει.

Αλλά χωρίς την αλήθεια στον Έρωτα δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το απόλυτο…

Εμείς επιλέγουμε τον δρόμο του Εμείς και όχι του Εγώ για να επιζήσει η απόλυτη ταύτιση των δύο ατόμων σε ένα μεγάλο ερωτικό και διαρκές big bang Ζωής, Ψυχής και Είναι.

Τύχη… όχι δεν υπάρχει τύχη… μην το αφήνεις στο “τυχερό σου” αλλά στην πίστη σου και στις επιλογές σου…

Τότε ίσως καταφέρεις να σε νικήσεις -να σε γνωρίσεις πραγματικά και να ταξιδέψεις στην Ατελή Συνέχεια της Αρχής. Στο Νόημα.

Της Mrs Butterfly**