Μία καινούρια συλλογή ρούχων έρχεται από την Θεσσαλονίκη, για να δώσει όμορφες και οικονομικές λύσεις στο καθημερινό γυναικείο ντύσιμο!

H Πόπη Καραβασίλη, ιδιοκτήτρια της PK ACTIVEWEAR, μέσα από την αγάπη και την προσωπική της ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον χορό, θέλησε να δώσει κίνητρο σε όλες τις γυναίκες να ασχοληθούν και να αγαπήσουν την γυμναστική. Έτσι, ξεκίνησε την έρευνα στο γυναικείο αθλητικό ρούχο, με κριτήρια την καλή αισθητική και την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε σχέση με την τιμή.

Η ιδέα σύντομα επεκτάθηκε στο καθημερινό casual ντύσιμο. Όλες οι γυναίκες θέλουν να εκπέμπουν ομορφιά και να νιώθουν άνεση μέσα από τα ρούχα που φορούν.

Δημιούργησε λοιπόν ένα online shop, με κατηγορίες αγαπημένων προϊόντων όπως φόρμες, κολάν, jackets, και tops σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και σχέδια που εύκολα συνδυάζονται μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την ίδια «Νιώθοντας όμορφα μέσα από τα ρούχα που φοράμε, μπορούμε να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και να φροντίσουμε το σώμα μας όπως του αξίζει».

Επισκεφθείτε το www.pkactivewear.com

Προηγούμενο άρθροΚρίση πανικού. Γίνεται να αντιμετωπιστεί;
Επόμενο άρθροΕννέα φράσεις που ενοχλούν όσους πάσχουν από κατάθλιψη