Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτήν την αιώνια μάχη, που αν δεν την ζήσεις δεν μπορείς πραγματικά να καταλάβεις γιατί έχουν γραφτεί τόσοι οδηγοί επιβίωσης γι΄αυτό το θέμα.

Όλα ξεκινούν τόσο όμορφα όμως γι’αυτό που θα ακολουθήσει δεν σε έχει προετοιμάσει κανείς. Είναι τόσο δύσκολο σχεδόν ακατόρθωτο να μπορέσεις ξαφνικά να αλλάξεις συνήθειες και να προσαρμόσεις την καθημερινότητα σου έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και των δύο.

Φυσικά υπάρχουν τρόποι για να τα καταφέρεις απλά θα πρέπει πάντα να θυμάσαι πως χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια και φυσικά θυσίες που θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις.

Οι καβγάδες για την οδοντόκρεμα και τα άπλυτα ρούχα μπορούν να σε οδηγήσουν στην παράνοια αν δεν τους διαχειριστείς πάνω απ’όλα με χιούμορ.

Σκέψου για λίγο τον εαυτό σου να φωνάζει για την θέση των αντικειμένων στο σπίτι και θα καταλάβεις πόσο ανούσιο είναι όλο αυτό. Πριν βιαστείς να κατηγορήσεις τον άνθρωπό σου για λάθη που κάνει βρες την δύναμη να σκεφτείς και τις δικές σου αστοχίες και τότε σίγουρα θα ηρεμήσεις.

Α και μην παραλείψεις να καθορίσεις από την αρχή την μεριά του κρεβατιού που θέλεις να κοιμάσαι γιατί είναι μία από τις συχνότερες αιτίες που προκαλούν εκνευρισμό.

Προηγούμενο άρθροΣχέσεις από εξάρτηση: Πότε διαφέρουν από τις υγιείς;
Επόμενο άρθροΔυσπεψία: Όλοι οι τρόποι να την αποφύγετε τις γιορτές