Τι γεύση έχει άραγε η προδοσία; Πως μπορεί κανείς να περιγράψει αυτό το συναίσθημα; Είναι τόσο δύσκολο να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους όταν συνεχώς σε απογοητεύουν.

Ακόμη και όταν ορκίζεσαι πως ήταν η τελευταία φορά που το νιώθεις δυστυχώς πάντα θα υπάρχει η επόμενη. Πόνος, ένας βαθύς και ανεξήγητος πόνος είναι αυτό που νιώθεις σαν να ράγισε η καρδιά και δεν μπορεί πια να γιατρευτεί.

Πώς μπορείς να ξαναδώσεις αγάπη και συναισθήματα όταν σου τα έχουν πάρει όλα και ξαφνικά βρίσκεσαι ενταλώς άδειος; Και όμως θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα ξεχαστούν και θα ξανακάνεις τα ίδια λάθη όσο και αν ορκίζεσαι τώρα πως ήταν η τελευταία φορά, γιατί οι άνθρωποι ξεχνούν εύκολα η καρδιά γιατρεύεται και όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή.

Πώς μπορείς όμως να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει την σωστή επιλογή, ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες…απλά δεν μπορείς και αυτή είναι η μαγεία της ζωής , ότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη στροφή.

Είναι μάταιο να προσπαθείς να σώσεις ότι έχει απομείνει επειδή απλά φοβάσαι τι θα ακολουθήσει, γιατί σε αυτήν τη ζωή οι τολμηροί είναι τελικά αυτοί που νικούν.

Όταν καταλάβεις ότι βρίσκεσαι σε μία διαρκή και ανελέητη μάχη με όλους και πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο σου τον εαυτό και πρέπει να καταφέρεις να βγεις αλώβητος θα γεννηθεί μέσα σου μία ανεξήγητη δύναμη που για χρόνια αγνοούσες την υπαρξή της και θα σε κάνει να νιώσεις ικανός για τα πάντα.

Μόνο μην φοβηθείς να συνεχίσεις τον δρόμο σου, πάντα θα υπάρχουν εμπόδια μπροστά σου αλλά να μην ξεχνάς ότι κάθε φορά σε κάνουν όλο και πιο δυνατό. Μόνο μην φοβηθείς…

Προηγούμενο άρθροΑν η νύχτα ήταν τραγούδι…
Επόμενο άρθροΗ γλυκιά μελαγχολία του χειμώνα και πως να την αντιμετωπίσεις