Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με γένια! - The-Man.gr

 

Ίσως μας αρέσουν γιατί κάτω από τα πλούσια γένια σκεφτόμασε ότι κρύβεται ένας μποέμ τύπος που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήρεμη ζωή μας. Δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιόμαστε γιατί μας γοητεύουν καθώς οι ερευνητές αποφάσισαν να το μελετήσουν…και έχουμε τα αποτελέσματα.

 

Δείχνει μεγαλύτερος και πιο ώριμος.

Το μούσι βοηθάει έναν άντρα στο να δείχνει πιο ώριμο αρσενικό, ειδικά αν έχει από μόνος του baby face. Χωρίς βέβαια να τον περνάς και για παππούδι! Μάλιστα, τα μούσια μπορούν να δώσουν μέχρι και 8 χρόνια παραπάνω σε έναν άντρα, χωρίς όμως να αποθαρρύνει αυτό τις γυναίκες, οι οποίες αντιθέτως, κολλάνε ακόμα περισσότερο.

 

Δείχνει να είναι ένα μάτσο αρσενικό 

Ακούγεται κλισέ αλλά υπάρχει επιστημονική έρευνα πίσω από αυτό. Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Evolution and Human Behavior απέδειξε πως όσες περισσότερες τρίχες στο πρόσωπο, αλλά και μαλλιά έχει ένας άντρας τόσο πιο αρρενωπός δείχνει. Άρα αν έχεις εμμονή για τους μάτσο άντρες τότε σίγουρα λατρεύεις τους τύπους που δεν έχουν ξυριστεί για 10 μέρες γιατί αυτή ακριβώς είναι η γενειάδα, που σύμφωνα με την έρευνα τρελαίνει τις γυναίκες.

Τι δείχνει το μούσι σε έναν άντρα; Δες εδώ

 

Έχει καθαρό δέρμα.

Εσύ μπορεί να φοβάσαι ότι κάποια ατέλεια θα προσπαθεί να κρύψει με το μούσι, αλλά μάλλον το μόνο που κρύβεται από κάτω είναι το δέρμα μωρού! Η ξηρή επιδερμίδα και η ακμή είναι πολλές φορές το αποτέλεσμα του συχνού ξυρίσματος. Συνήθως τα ξυραφάκια ερεθίζουν το δέρμα και απλώνουν βακτήρια στην περιοχή του προσώπου. Χωρίς ξυραφάκι λοιπόν… επιδερμίδα για χάδια.

Σου δίνουν την εντύπωση ότι κάνουν καλό σεξ.

Ω ναι! Το μπρουτάλ και σοφιστικέ του το γενάκι, σου δίνει την εντύπωση ότι αυτός ο τύπος ξεχειλίζει από σεξαπίλ και είναι έτοιμος για όλα. Όσο σκέφτεσαι πόσο καλός μπορεί να είναι στο κρεβάτι, κοκκινίζεις. Κάνεις φαντασιώσεις κι όχι άδικα. Άμα εσύ μπορείς να φτιάχνεσαι έτσι κορίτσι μου, πολύ καλά κάνεις. Είδες όμως τι σου είναι η εικόνα;

Προηγούμενο άρθροΤα πιο σημαντικά ορόσημα της ψυχικής υγείας
Επόμενο άρθρο5+1 «γυναικεία» χαρακτηριστικά που πρέπει – επιτέλους – να απενοχοποιήσουμε.