Η αμοιβαία έλξη μεταξύ αγνώστων είναι από τα πιο σπάνια επιτεύγματα του έρωτα.

Συνήθως αργεί ένα από τα δύο άτομα να διαισθανθεί αυτό που του συνέβη ή πολύ απλά δεν αισθάνεται ακόμη την δυνατή και σαρωτική ερωτική έλξη σε σχέση με τον άλλο…

Όταν τα δύο άτομα αισθανθούν το αμοιβαίο , το μοιραίο, το ανυπολόγιστο, το εκστασιαστικό τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Η δύναμη της έλξης είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να αλλάξει ολόκληρες Κοινωνίες, Θεσμούς, Κανόνες και γιατί όχι Ζωές.

Η αληθινή ερωτική έλξη δεν είναι απλά η επιθυμία για σεξ με κάποιο παρτενέρ. Είναι η ανάγκη της Ένωσης Ψυχής-Μυαλού-Κορμιού. Δεν συμβαίνει συχνά και εάν συμβεί είναι ίσως το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής μας.

Αν κρατηθεί η δύναμη αυτή ανάμεσα στο ζευγάρι και “ανθίσει” τα μπουμπούκια της Αιώνιας Νιότης στη σχέση τους τότε εκεί μιλάμε για το Απόλυτο και το Συνεχές.

Δεν θέλει κάποια συγκεκριμένη “συνταγή” για να σου τύχει η απόλυτη ερωτική έλξη-Απλά θα πρέπει να είσαι ανοιχτός εγκεφαλικά και ψυχικά και να είσαι έτοιμος για το νέο βήμα. Για την συναρπαστική Αλλαγή στην πλεύση της έως τώρα ζωής σου και να γευτείς με σιγουριά και συνειδητοποίηση τα νέκταρ ενός νέου πλάσματος.

Κυρίως δεν θα πρέπει να κινείσαι με κανόνες και πρέπει… Δηλαδή θέλω αυτός ή αυτή να έχει τα τάδε χαρακτηριστικά, την τάδε εμφάνιση ή δουλειά, το τάδε εισόδημα…

Μόνο όταν ξεπεράσεις τον έλεγχο θα συναντήσεις το αναπάντεχο, το διαφορετικό που αναζητάς ή περιμένεις.

Αλλιώς οι προσπάθειές σου θα είναι και πάλι ναυάγια πνιγμένα στα θέλω του μυαλού σου…

 Mrs Butterfly

Προηγούμενο άρθροΟ Ρόλος της Στρατηγικής και Στοχεύμενης Αποτοξίνωσης με Βιολογικά Σκευάσματα
Επόμενο άρθροΚόμπλεξ κατωτερότητας: Πώς θα το ξεπεράσω;