Πρώτο ραντεβού: 5 τρόποι να φύγεις από ένα άθλιο ραντεβού

 

Επειδή στο πρώτο ραντεβού αποκλείεται να είσαι ερωτευμένη (λογικά πάντα) και οι πιθανότητες να σε έχει τυφλώσει ο φτερωτός θεός είναι ακόμα ελάχιστες σου παραθέτουμε τους 9 λόγους που δεν πρέπει να του δώσεις τη χαρά ενός δεύτερου ραντεβού.

Να θυμάσαι για να μην κλαις μετά πως τα σημάδια ενός εγωιστή και αλλάζονα συντρόφου ήταν πάντα εκεί!

 

Σε στήνει στο ραντεβού.

Δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα από μια γυναίκα να περιμένει μόνη της σε ένα τραπέζι. Εκτός και αν έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά σημαντικό, η αργοπορία κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.

 

9 λόγοι για να φύγεις τρέχοντας από το πρώτο ραντεβού! - PatrisNews -  Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

 

Δε σου κερνάει το γεύμα.

Εντάξει, είσαι κορίτσι που εργάζεται και θεωρείς τον εαυτό σου ανεξάρτητο, αλλά το να κεράσει ο άνδρας (τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού) είναι ένδειξη καλού savoir vivre.

Δεν άφησε φιλοδώρημα.
Υπάρχει ο γενικός κανόνας πως ο άνθρωπος που δεν αφήνει ποτέ φιλοδώρημα είναι εγωιστής. Εντάξει, δεν χρειάζεται να δώσει στον σερβιτόρο που δειπνήσατε το μισό του προτοφόλι, αλλά χοντρικά ένα tip λίγοτερο του 15% του λογαριασμού αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι “σφιχτός” και άρα τσιγκούνης όχι μόνο στο προτοφόλι, αλλά και στα συναισθήματα. Να σου υπενθυμίσουμε πως και τα δύο είναι μεγάλα κουσούρια!

Αναφέρεται στους δικούς ως “η μαμάκα μου” και “ο μπαμπάκας μου”.

Εδώ υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Θέλουμε να αγαπάει τους γονείς του, αλλά δεν θέλουμε να είναι εξαρτημένος. Αν αναφέρεται σε αυτούς με γλυκά υποκοριστικά τότε είναι σημάδι ότι δεν έχει απεξαρτηθεί από εκείνους ακόμα. Καταλαβαίνεις τι θα περάσεις.

Δεν σέβεται την πρώην κοπέλα/γυναίκα του.

Όλοι μας έχουμε έναν πρώην ο οποίος μας πλήγωσε περισσότερο από τους άλλους. Οι έξυπνοι άνθρωποι έμαθαν από αυτή τη σχέση και βρήκαν τρόπο να σεβαστούν το μάθημα που πήραν. Κάποιος που δεν το έμαθε δεν είναι καλή επιλογή για να κάνεις σχέση. Τα ίδια μπορεί να πει και για σένα αργότερα.
Τα 5 μυστικά για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού
Είναι αγενής με τον σερβιτόρο.
Πιστέψτε μας, κάποιος που είναι αγενής προς τον σερβιτόρο ή την πωλήτρια σε λίγο καιρό θα είναι αγενής και σε σένα. Πολύ σημαντικός κανόνας για να του δώσεις και δεύτερο ραντεβού.

Δεν διαβάζει βιβλία.


Κανένα; Ποτέ; Τραγικό. Ο άντρας πρέπει να έχει ενδιαφέροντα και να “ψάχνε锨κάτι που τον ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν σου πει ότι διάβασε ένα βιβλίο που εσύ δεν θα διάβαζες ποτέ είναι κάτι.

Δεν γυμνάζεται.

Δεν μιλάμε να διαθέτει τους κοιλιακούς του Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά είναι σημαντικό να προσέχει το σώμα του και άρα την υγεία του. Γιατί να τον αγαπήσεις αν δεν αγαπάει πρώτα εκείνος εκείνον…

Δεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Αν δεν έχει ιδέα για τα τρέχοντα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα της χώρας μας ή για το τί συμβαίνει στον κόσμο, τότε δεν είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα. Τι άλλο να εξηγήσουμε;

30 Ερωτήσεις για το πρώτο ραντεβού! - The-Man.gr

Προηγούμενο άρθροΎπνος και σωματικό βάρος: Πως σχετίζονται;
Επόμενο άρθροΤι δεν πρέπει να κάνεις όταν είσαι σε καφετέρια.