Πώς να αποφύγεις τη ρουτίνα σε μια σχέση και να την ανανεώσεις!

 

Σε μια σχέση δε γίνεται να περνάς συνεχώς καλά… κάποια στιγμή βαριέσαι και είναι λογικό!

Αν νομίζεις πως η σχέση είναι μόνο χαμόγελα, λουλούδια και ρομαντικές στιγμές, τότε γελάστηκες! Μην έχεις την απαίτηση να είσαι συνεχώς σε ένα ροζ σύννεφο φτιαγμένο από μαλλί της γριάς και να πετάς ψηλά. Εννοείται, πως θα υπάρχουν τέτοιες στιγμές αλλά θα μάθεις πως στη σχέση μπορεί να βαρεθείς γρήγορα.

 

Αν αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό πως βαριέσαι και σου έχει εκφράσει την ίδια άποψη και ο σύντροφος σου, τότε με αυτούς τους τρόπους θα σπάσετε τη ρουτίνα!

 

1.Δείτε κάτι μαζί!

Πλέον πολλά ζευγάρια επιλέγουν να παρακολουθήσουν κάποια σειρά. Πίστεψε με υπάρχουν πολλές σειρές για όλα τα γούστα και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Άσε που μπορείτε να κάνετε πιο συχνά date nights.

2.Θυμηθείτε τα παλιά.

Θυμάστε εκείνη την εποχή που βγαίνατε τα πρώτα σας ραντεβού μαζί του; Ήρθε η ώρα για την επαναφορά τους. Κανονίστε α βρεθείτε στα μέρη που πηγαίνατε παλιά και θυμηθείτε τις πρώτες πεταλουδίτσες που έσκαγαν στο στομάχι σας από το άγχος και την αγωνία.

6 εύκολα tips για να βγάλεις την σχέση σου από την ρουτίνα! - Σχέσεις -  Athens magazine

3.Υιοθετήστε μαζί ένα νέο χόμπι.

Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα μαζί. Είτε είναι γλυπτική είτε το τρέξιμο, θα είναι κάτι που το κάνετε μαζί και θα ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα. Αυτό που επιλέγουν πολλά ζευγάρια είναι τα μαθήματα μαγειρικής.

 

4.Επιτραπέζια.

Για πολλά ζευγάρια, μια fun δραστηριότητα που κάνουν είναι τα επιτραπέζια παιχνίδια. Ειδικά αυτά που αφορούν στρατηγική και κρατούν την αγωνία στα ύψη, είναι πρώτα στις προτιμήσεις.

 

5.Διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα.

Το σεξ είναι μια δραστηριότητα που είναι εξαιρετικά σημαντική σε κάθε σχέση. Οπότε και αυτό με τη σειρά του έχει ανάγκη για ανανέωση! Βρείτε μαζί διασκεδαστικούς τρόπους για να «νοστιμίσετε» τη σεξουαλική σας ζωή.

6.Δοκιμάστε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

Είτε πρόκειται για κάποιο ταξίδι σε μαγευτικό προορισμό, είτα για sky diving. Με το σύντροφο σας πρέπει να δημιουργείται εμπειρίες και να είστε μαζί σχεδόν σε όλα. Απλά θέλει φαντασία η σχέση! Μην το ξεχνάς!

Προηγούμενο άρθροNέο μέλος στην οικογένεια; 4 τρόποι για να αντιμετωπίσετε τη ζήλια του νηπίου
Επόμενο άρθροImpostor Syndrome: Γιατί οι έξυπνες γυναίκες με υψηλές επιδόσεις έχουν το σύνδρομο του απατεώνα