Είσαι ελεύθερη εδώ και καιρό και έχεις βαρεθεί να λες στις κολλητές σου ότι πρέπει κι εσύ επιτέλους να ερωτευτείς, να κατασταλάξεις και να κάνεις μια σχέση της προκοπής;

Κάθε ελεύθερος άντρας από την ηλικία των 30 και άνω θα έχει κάποιο κουσούρι, αλλιώς γιατί να είναι ελεύθερος; Αστειευόμαστε! Για το μόνο που σοβαρολογούμε, όμως, είναι πως αυτά τα 5 παιδιά που ακολουθούν πρέπει να τα βγάλεις από το μενού…

Ποιοι είναι περισσότερο νάρκισσοι, οι άντρες ή οι γυναίκες; - Sportdog.gr -  Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Ο άντρας-παιδί της μαμάς. Είναι ο τύπος του άνδρα που μένει ακόμα με τη μαμά του και έχει συνηθίσει να τα έχει όλα έτοιμα. Σε περίπτωση που συναντήσεις έναν τέτοιον να ξέρεις ότι σε βλέπει σαν την μαμά του και απλά θέλει να την αντικαταστήσει. Έχει μεγαλώσει η γυναίκα και είναι λογικό να χρειάζεται καινούργιο μοντέλο. Θα σου πουλήσει το παραμύθι ότι μέχρι να σε γνωρίσει δεν υπήρχε λόγος να φύγει από το σπίτι και έμενε με τη μαμά του για να της κάνει παρέα. Η αλήθεια είναι ότι έμενε μαζί της γιατί του τα είχε όλα έτοιμα. Αν αποφασίσεις να κάνεις σχέση μαζί του, να ξέρεις ότι θα καταλήξεις όπως η μαμά του. Κουρασμένη, πρόωρα γερασμένη και με ένα μαντίλι στο κεφάλι!

 

Τι θέλει ένας άντρας και δεν το ζητάει - Δυναμική Γυναίκα

Ο άντρας κολλημένος με τους φίλους του. Τι και αν έχετε σχέση; Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τις συνήθειες του με τα φιλαράκια του. Κάθε Κυριακή έχει μπάλα και κάθε Τετάρτη συνήθως έχει 5 επί 5. Θα θεωρεί μονίμως ότι επειδή του ζητάς να μείνετε και μόνοι σας ότι δεν χωνεύεις τους φίλους του και επειδή είναι και λίγο επιρρεπής σε περίπτωση που δεν σε συμπαθήσουν και του το πουν, η σχέση σας θα τελειώσει άδοξα.

Ο άντρας κολλιτσίδας. Είναι ο άντρας που πνίγει κυριολεκτικά την γυναίκα με την οποία έχει σχέση με το ενδιαφέρον του. Σε σημείο που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είχε κάνει ποτέ πριν μάλλον σχέση και έχει πέσει με τα μούτρα πάνω σου. Θα σε κοιτάει σαν το χάνο και θα σε ρωτάει κάθε 2 λεπτά αν περνάς καλά μαζί του και αν είσαι ευτυχισμένη. Κατά βάση όμως είναι η μοναδική από τις κατηγορίες όπου τα επίτιμα μέλη της λατρεύουν να συζητούν και πραγματικά σε ακούνε όταν τους μιλάς.

Ο άντρας, που μάλλον θα έπρεπε να είχε γεννηθεί γυναίκα. Και αναφερόμαστε στον άντρα που περνά πιο πολλές ώρες από σένα στον καθρέφτη. Αλλιώς γνωστός ως metrosexual. Είναι ο άντρας που νιώθεις πολύ άνετα δίπλα του γιατί καταλαβαίνει και μάλιστα απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να διατηρείσαι τόσο κομψή και σέξυ. Όχι δεν έχει κατανόηση. Απλά επειδή περνάει τόσες ώρες μπροστά στον καθρέφτη του ξέρει πολύ καλά τι τραβάς καθημερινά. Πράγμα που σημαίνει ότι μόλις βγει λίγο το μουστάκι, πρώτος αυτός θα σε ενημερώνει ότι ήρθε η ώρα για χαλάουα.

Μπορεί να ερωτευτεί ένας νάρκισσος; - couplegoals.gr

Ο άντρας συλλέκτης εμπειριών. Κατά βάση αυτός ο άντρας είναι μανιώδης με το σεξ. Δεν πρόκειται ποτέ να ερωτευτεί μια γυναίκα και δύσκολα κάνει σχέση. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σεξ με πολλές και διαφορετικές γυναίκες. Αν βέβαια είσαι από εκείνες τις γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία των αιλουροειδών έχεις μεγάλη πιθανότητα να διατηρηθεί η σχέση σας ζωντανή για κάποιο χρονικό διάστημα. Όχι γιατί θα σε ερωτευτεί αλλά γιατί θα είσαι το σεξουαλικό του πειραματόζωο. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι αυτό του είδους ο άντρας όχι μόνο δεν είναι πιστός αλλά συνήθως πάει και με ότι βρει μπροστά του. Είναι κυριολεκτικά η ενσάρκωση του ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει που δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα.

Προηγούμενο άρθροΠέντε tips για να διώξτε το καθημερινό άγχος!
Επόμενο άρθρο8 «σιγά μην κάνω τέτοια βλακεία» που τελικά κάνουμε όταν ερωτευόμαστε.