Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μία γιορτή που κάποιοι αγαπούν και κάποιοι μισούν, άσχετα με το αν έχουν σχέση. Και αν δεν αντέχεις να ακούς για Βαλεντίνους και Βαλεντίνες, μπορεί οι παρακάτω 5 λόγοι να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

1. Αποτελεί μία ευκαιρία να ντυθείς καλά και να βγεις έξω…
Με το αγόρι, το κορίτσι, τον/την σύζυγό σουή και τους φίλους σου. Αν είσαι μόνος ή μόνη, αυτή η ημέρα αποτελεί μία υπέροχη ευκαιρία να δημιουργήσεις μία παράδοση με τους φίλους σου κάνοντας κάτι ιδιαίτερο κάθε χρόνο. Μπορείτε να πάτε για μπόουλινγκ, να δείτε μία ταινία ρομαντική ή θρίλερ ή να κάνετε μία βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους! Στην αγάπη δεν υπάρχουν κανόνες.

2. … 
Ή να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις.
Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να σου δείχνουν οι ρομαντικές ταινίες, δεν είναι κακό αυτή την ημέρα, ελεύθερος ή δεσμευμένος, να μείνεις απλώς μέσα και να μαγειρέψεις κάτι ιδιαίτερο, να ανοίξεις ένα καλό κρασί και να δεις την αγαπημένη σου σειρά φορώντας πιτζάμες.Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι αν αποφασίσεις να περάσεις μία χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι μεσοβδόμαδα, απολαμβάνοντας μία πάστα από το ζαχαροπλαστείο.

3. Σου δίνει αφορμή να αγοράσεις κάτι για εσένα.
Φυσικά και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγεις στα μαγαζιά και να ψωνίσεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά, ελεύθερος ή όχι, είναι μια ευκαιρία να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου και να αγοράσεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως την αγαπημένη σου κρέμα ενυδάτωσης ή το serum που αγαπάς.

4. Σου δίνει την ευκαιρία να περιποιηθείς τον σύντροφό σου, αν είσαι σε σχέση.
Αν έχεις κάποιο σύντροφο, τότε θα γνωρίζεις ήδη πώς μπορείς να τον ευχαριστήσεις και να του δείξεις πόσο ξεχωριστός είναι, ιδιαίτερα όταν δεν μπορείς να το κάνεις καθημερινά που τρέχεις με άλλες δουλειές. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται καν να βγείτε έξω ή να πάρετε κάποιο δώρο, αφού μπορείτε να γιορτάσετε την ημέρα και μόνο υπενθυμίζοντας ο ένας στον άλλο πόσο πολύ αγαπιέστε και πόσο ευτυχισμένοι είστε.

5. Σου υπενθυμίζει ότι αξίζει να γιορτάζεις την αγάπη κάθε μέρα.
Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε υπήρξες στο παρελθόν, στην ουσία δεν υπάρχει τίποτα πιο ανθρώπινο παγκοσμίως από την αγάπη. Η αγάπη εμπνέει τους ποιητές, τους καλλιτέχνες, τους στιχουργούς, τους ζωγράφους και όλους μας. ΗαγάπηδημιουργείοικογένειεςΗ αγάπη αψηφά τη λογική. Μπορεί κάποιες φορές να πληγώνει, αλλά η αγάπη είναι πράγμα αναπόφευκτο και όλοι συμφωνούμε στο ότι αξίζει να την γιορτάζουμε.